28 nov. 2011

Luni, 3 ceasuri rele

Desi mi-am inceput saptamana optimista, fericita, incantata si emotionata pentru cel mai frumos moment din familie, venirea lui, a nepotelului mult asteptat, astazi am asistat la rescrierea zicalei "Marti, 3 ceasuri rele", marti care a devenit luni.

Pentru ca asa se intampla mereu, primesti mult, dar mult ca sa simti ca traiesti si ca sa simti din plin, cu toata fata, palmele pe care ti le da viata. Desigur ca incerci sa ripostezi, sa te opui, incerci sa te ridici dupa fiecare palma, aducand argumente, dar parca viata da mai tare ca sa iti demonstreze ca esti mic, infim chiar si ca nu ai cum sa te opui. La final nu ramane decat accepti si sa mergi mai departe cu gandul ca se poate si mai rau. Se zice ca astfel de evenimente ne calesc, ne fac mari tari, mai de "otel" si suportam mai bine urmatoarele palme care ni s-au pregatit.

4 nov. 2011

Campania trender.ro - Cosmetic Plant

Trender.ro ne propune in aceasta toamna o noua campanie by Cosmetic Plant. In cadrul campaniei de Word Of Mouth, 100 de trenderite au posibilitatea sa incerce si sa faca WOM despre trei dintre produsele din gama de ingrijire a tenului si mainilor pe baza de „Ulei de catina si masline”. Detalii despre campanie gasiti aici.

Sa le luam pe rand:

1. Crema de maini cu ulei de catina si masline -  am vazut ca s-a scris foarte mult in blogosfera de acest produs si am observat ca a fost de departe cel mai apreciat produs dintre cele 3. Recunosc ca si eu am ramas placut impresionata de ce poate face crema aceasta: hidrateaza foarte bine, fara sa lase urme grase, intra foarte repede in piele si are un miros discret si placut.

2. Lapte demachiant cu ulei de catina si masline - recunosc ca acest produs mi-a creat probleme :( Nu am reusit deloc sa ma impac cu el, asa ca am renuntat dupa cateva zile. In primul rand, tenul meu ramanea "incarcat" dupa fiecare demachiere; chiar si dupa ce am folosit 3 dischete demachiante tot nu am reusit sa indepartez urmele de fard si fond de ten (mentionez ca machiajul meu zilnic e alcatuit din fond de ten, fard, rimel si dermatograf). In doilea rand, este un demachiant prea gras pentru tenul meu si mereu trebuia sa folosesc un tonic ca sa curat urmele grase.

3. Crema contur ochi cu ulei de catina si masline - pentru acest produs as fi vrut sa am la dispozitie mai mult pentru testare, pentru ca pare un produs care promite multe pe termen lung. Crema are o  textura usoara, intra foarte repede in piele, nu lasa urme grase. Am observat dupa cateva zile ca pielea este vizil hidratata. La partea cu ridurile si cearcanele, repet, as fi avut nevoie de mai mult timp ca sa ma lamuresc cu aceasta crema.

Cat despre produsele Cosmetic Plant, in general am o parere buna si voi continua sa le incerc pentru ca sunt romanesti si chiar am incredere ca voi gasi acele produse potrivite pielii mele.

2 nov. 2011

Tu stii sa acorzi primul ajutor?

Multi dintre noi am invatat la scoala cum sa acordam primul ajutor, dar cati dintre noi stiu sa acorde efectiv primul ajutor in mod corect? Stiti cum se opreste o hemoragie, cum se acorda primul ajutor in caz de stop respirator sau cum se verifica semnele vitale?

In cadrul campaniei „O viata poate depinde de tine!”organizata de Asociatia React si Vodafone Romania in parteneriat cu SMURD, oricine poate beneficia de cursuri gratuite de prim ajutor. Cursurile se organizeaza in orasele Bucuresti, Craiova, Targu Mures, Targoviste, Piatra Neamt si Sibiu. Participarea se face pe baza de inscriere aici. Foarte interesant e ca aceste cursuri sunt explicate de paramedicii SMURD.



Prin urmare, daca aveti timp, vreti sa faceti o fapta buna sau pur si simplu vreti sa invatati sa acordati primul ajutor corect, va recomand sa va inscrieri la un astfel de curs.