16 mai 2011

Produsele FAntastice

Asa cum povesteam in posturile anterioare, am primit spre testare 2 produse din noua gama NutriSkin de la FA, in cadrul campanie organizatate de trender.ro.

Dupa 2 saptamani de incercari iata parerea mea despre aceste 2 produse, lapte de corp hidratant si deodorant.

Primul produs testat inca de la deschiderea pachetului este crema de corp Fa NutriSkin Moisturising, cu 7 ingrediente nutrivite, care s-a potrivit de minune cu pielea mea uscata.

Ce spun ei:

Ideală pentru pielea normală şi uscată, formula inovatoare cu un complex unic de 7 ingrediente nutritive ajută pielea să-şi menţină hidratarea timp de 48h, oferindu-i o catifelare irezistibilă.

Ce spun eu: 

Dupa 2 saptamani de testare, crema a confirma tot ceea ce a promis mai sus. Crema este foarte hidratanta, dar in acelasi timp nu lasa urme grase pe piele. Efectul de hidratare se mentine mai mult de 24 h. Parfumul este fresh, miroase a flori de primavara, fara sa fie dulce si "insistent". Si aici dau un "+" pentru ca mirosul se mentine mult timp pe piele.

Cu siguranta voi recumpara aceasta crema de corp atunci cand se va termina.

Al doilea produs primit este deodorantul NustriSkin Maximum Protect.

Ce spun ei: 

Noua gamă de deodorante antiperspirante Fa NutriSkin conţine o formulă unică cu 7 ingrediente nutritive, pentru ca pielea să fie protejată timp de 48h şi irezistibil de catifelată şi hidratată. Cu un parfum proaspăt şi atractiv, noile deodorante Fa NutriSkin conferă pielii un sentiment plăcut şi îndelungat de prospeţime
Ce spun eu:

In general sunt foarte pretentioasa cu deodorantele antiperspirante si am tot incercat diferite variante care sa ma multumeasca. In primul rand ,trebuie sa imi ofere protectie pe parcursul intregii zile, sa aiba un miros fresh, dar nu prea pregnant (ca sa pot folosi si parfumul) si sa nu imi usuce pielea. Deodorantul FA a reusit sa treaca cu brio testul meu. Am fost uimita ca a fost mai eficient decat Rexona sau Nivea. In plus, fiind un deodorant spray antiperspirant, ma temeam ca voi avea probleme cu urmele de pe haine. Ei bine, nu am avut deloc probleme, asta pentru ca deodorantul nu contine asa mult talc precum alte deodorante pe care le-a folosit.

Eu sunt nerabdatoare sa mai incerc si alte produse FA, pentru ca am observat ca gama lor s-a imbunatatit considerabil. Urmatoarele pe lista sunt cele din gama Royale Gelee.



3 comentarii:

  1. Spray-ul meu a lasat o urma maaaare si aaaalba de parca m-as fi dat eu cu pudra si mi-a si patat tricoul... Acum citesc ca al tau nu ti-a dat aceste batai de cap. Oare care sa fie explicatia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello, Sadie.
    Nu stiu ce sa zic, ma mir ca reactioneaza diferit.
    Chiar acum am o bluza albastru inchis si nu am deloc probleme. Probabil tine de pielea noastra, pentru ca reactioneaza diferit?

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi plac produsele fa.. dragut blogul.. te astept si eu pe blogul meu.. poop

    RăspundețiȘtergere