22 aug. 2011

Restaurantul Alioli - specific spaniol

Zilele trecute am facut o vizita la restaurantul Alioli din Bucuresti. Am citit atat de multe lucruri frumoase despre acest restaurant, incat mi-am facut curaj si am pornit spre strada Popa Tatu, nr 4.

Restaurant este destul de accesibil si cu mijloacele de transport in comun (este foarte aproape de parcul Cismigiu) si este situat intr-o zona foarte linistita, departe de tiuitul masinilor.

Meniul: tipic spaniol, de la fructe de mare gatite in toate felurile, tapas, patatas, paella de fel si chip, supe, dar si garnituri obisnuite pentru cei care nu au curajul sa incerce ceva tipic spaniol.

Atmosfera: muzica specifica, decor...desigur spaniol, mesele nu sunt ingramadite, asa ca nu auzi conversatia vecinului, chelnerii foarte atenti, prompti, amabili.

Mancarea: gustoasa, se gateste rapid (eu nu am asteptat mai mult de 20 de minute sa soseasca), paella este uriasa, mananci pe saturate. Sa nu uit, primiti din partea casei un aperitiv delicios, o pasta de usturoi cu paine calda..delicios. La final veti primi, tot din partea casei, un digestiv gustos.

Preturi: destul de accesibile, putin mai mari ca la un restaurant obisnuit, dar raportul calitate pret este convenabil. De exemplu, o paella cu fructe de mare, din care se putea indestula 2 persoane, a costat 32 Ron. 

Per ansamblu, recomand Restaurantul Alioli fie pentru un eveniment anume, fie ca doriti sa manancati  fructe de mare gatite bine si delicioase.

Un comentariu:

  1. Premiu constand in 2 perechi de gene false si adeziv DUO.

    Inscrie-te si tu la giveaway : http://adinapup.blogspot.com/2011/10/giveaway-gene-false.html

    RăspundețiȘtergere