6 dec. 2011

Campania Revicel by Trender.ro

De aceasta data nu am participat in mod direct la noua campanie trender.ro, insa Alina mi-a oferit ocazia sa incerc alaturi de ea crema anticelulitica Revicel. Crema a sosit intr-un moment foarte bun, tocmai terminasem sedintele de masaj anticelulitic de la salon si trebuia sa continui tratamentul.

Crema se prezinta intr-un ambalaj friendly, roooz :) iar mirosul e de departe asemanator cremelor anticelulitice pe care le-am folosit pana acum. E un miros fin, nu foarte strident si placut.

Pe site-ul de prezentare Revicel este promovat astfel:
  • Contribuie la diminuarea vizibila  a celulitei si a vergeturilor dupa 2 saptamani de utilizare Reducerea circumferintei corporala
  • Arderea intensiva a grasimilor
  • Dezintoxifica  rapid organismul
  • Intensifica circulatia sanguina
  • Ajuta la obtinerea unei siluete zvelte
Bon, sa trecem la treaba.  Pana acum am folosit crema de 6 ori si am aplicat-o doar seara, din lipsa de timp.Crema am aplicat-o pe abdoment si coapse; mentionez ca celulita mea se afla la stadiul 2, nu foarte avansata, insa destul de vizibila :(. Dupa fiecare aplicare, ma masez timp de 5-10 minute cu perie de plastic speciala pentru masajul anticelulitic. Dupa 2-3 minute apare senzatia de caldura, fierbinteala, dar e suportabila si in acelasi timp placuta. Crema intra foarte usor in piele, iar pielea ramane fina si hidratata.

Desi e nevoie de mai mult de 6 aplicari pentru a vedea rezultate foarte bune, am remarcat ca pielea e mai ferma la atingere, la fel cum era dupa sedintele de masaj de la salon. Acesta este un mare plus pentru ca financiar vorbind am obtinut aceleasi rezultate cu un cost foarte mic. Un alt avantaj e acela ca (,) crema se consuma destul de  greu; nu e nevoie de o cantitate mare pentru a acoperii zonele cu probleme si cu siguranta o sa o folosesc cel putin inca 2 saptamani de acum incolo.

Cam atat am avut de zic despre crema Revicel. Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp la dispozitie sa termin cutia si sa ofer un feedback mai detaliat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu