29 aug. 2011

Experienta mea Gliss

Asa cum am promis am revenit cu un feedback pentru produsele Gliss primite spre testare in cadrul campaniei initiate de trender.ro.

Bon, primit coletul, frumos ambalat, fara probleme de niciun fel, produsele intacte. Primul contact a fost uau...ambalajul negru, stilat, aspect profi. A doua zi am facut onorurile si am incercat samponul si balsamul.

Rezultat prima folosire:

- mirosul: duce a produsele profesionale folosite in saloane, cam dulce pentru gusturile mele; insa pot trece cu vederea
- samponul, dupa prima folosite, impresie buna: curata, hidrateaza, descurca incredibil de bine parul;
- balsamul...hmm. aici e problematic; avand parul rar, fin, subtire, balsamul nu facut decat sa imi plosteasca parul, e normal pentru ca balsamul are rolul de a  lasa parul moale si matasos, insa la mine era deja moale iar rezultatul nu prea fost tocmai ok.
- aspectul general dupa prima folosire: par stralucitor, aspect sanatos si fara fire rebele.

Rezultat a doua folosire:

De data aceasta am folosit doar samponul, fara balsam. Rezultatul a fost mai bun ca data trecuta: pe langa aspectul matasos, stralucitor, parul s-a "asezat" altfel, a capatat fermitate si este foarte usor de coafat.

A mai ramas de testat masca de par, pe care am inceput-o aseara , insa revin cu un review dupa cateva utilizari.

22 aug. 2011

Restaurantul Alioli - specific spaniol

Zilele trecute am facut o vizita la restaurantul Alioli din Bucuresti. Am citit atat de multe lucruri frumoase despre acest restaurant, incat mi-am facut curaj si am pornit spre strada Popa Tatu, nr 4.

Restaurant este destul de accesibil si cu mijloacele de transport in comun (este foarte aproape de parcul Cismigiu) si este situat intr-o zona foarte linistita, departe de tiuitul masinilor.

Meniul: tipic spaniol, de la fructe de mare gatite in toate felurile, tapas, patatas, paella de fel si chip, supe, dar si garnituri obisnuite pentru cei care nu au curajul sa incerce ceva tipic spaniol.

Atmosfera: muzica specifica, decor...desigur spaniol, mesele nu sunt ingramadite, asa ca nu auzi conversatia vecinului, chelnerii foarte atenti, prompti, amabili.

Mancarea: gustoasa, se gateste rapid (eu nu am asteptat mai mult de 20 de minute sa soseasca), paella este uriasa, mananci pe saturate. Sa nu uit, primiti din partea casei un aperitiv delicios, o pasta de usturoi cu paine calda..delicios. La final veti primi, tot din partea casei, un digestiv gustos.

Preturi: destul de accesibile, putin mai mari ca la un restaurant obisnuit, dar raportul calitate pret este convenabil. De exemplu, o paella cu fructe de mare, din care se putea indestula 2 persoane, a costat 32 Ron. 

Per ansamblu, recomand Restaurantul Alioli fie pentru un eveniment anume, fie ca doriti sa manancati  fructe de mare gatite bine si delicioase.

19 aug. 2011

Noua campanie by trender.ro


De astazi s-a dat startul pentru o noua campanie de testare organizata de trender.ro. Mi-am facut temele, m-am inscris si am fost selectata sa fac parte dintre cele 150 trenderite care vor incerca gama de produse Gliss Ultimate Repair (sampon, balsam si masca de par).  Detalii despre campanie gasiti aici.

Tocmai am primit coletul, iar din seara aceasta ma pun pe treaba. Voi reveni cu impresii si poze.