21 mar. 2011

TAG...Despre Blog

Iata ca am ajuns si la primul Tag din viata blogului meu. Am emotii dar promit sa imi fac temele pana la capat. Tag-ul l-am primit de la Alina si ii multumesc mult ca s-a gandit la mine. Acestea fiind zise, sa incepem:

1. Cand ai inceput sa scrii online?

Nu de foarte mult timp... prima postare a fost pe 8 martie 2011. Da, sunt incepatoare, insa promit ca o sa cresc mare :) A fost un inceput timid si nesigur pentru ca sunt mii si mii de bloguri, insa cu fiecare postare am prins tot mai mult curaj.

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?

Imi place sa povestesc, sa carcotesc, sa impartasesc impresiile, indiferent de domeniu sau subiect, si am considerat ca blogul este locul unde pot "sa ma desfasor". Ma motiveaza ca inca nu vorbesc sigura si am cativa cititori fideli :)

3. Cum reactionezi la comentarii negative?

Fiind in prima luna de viata, blogul meu inca nu a atras comentarii negative. Chiar daca va exista un comentariu negativ, acesta e un semn ca articolele mele atrag atentia, sunt citite si exista pareri pe marginea lui.  Orice comentariu bun sau rau este constructiv (atata timp cat sunt obiective si se respecta bunul simt al blogosferei) si voi incerca sa le iau ca atare.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?

Ideea, de fapt ideile au fost mai multe: sa impartasesc din experienta mea, sa-mi spun parerea despre anumite lucruri sau pur si simplu sa recomand ceva care mie mi-a placut si mi-a facut bine, in speranta ca ii va ajuta si pe ceilalti cititori care cauta o anumita informatie.

5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?

Linkuri catre blogurile de Beauty si de Marketing. Cu timpul "oferta" va fi mai mare si mai diversificata :) Imi place sa intru zilnic, chiar daca nu postez, si sa citesc latest news in materie de cosmeticale dar si carcotelile si comentariile colegilor mei de la marketing.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?

Deocamdata nu m-a schimbat in nici un fel. E doar un loc unde ma pot exprima in voie.

7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?

Ce as putea sa imi doresc acum la inceput de drum, decat sa creasca mare (si la numarul de postari, dar si la numarul de vizitatori si prieteni care ma urmaresc zi de zi), sa stiu ca sfaturile mele au ajutat, macar putin, pe cei care au intrat si au citit posturile mele.

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Imi doresc ca actualii cititori sa ramana alaturi de mine, sa nu ii dezamagesc si sa primesc constant feedback de la ei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu