14 oct. 2011

Sa purtam fundita roz!

Cum cum bine stiti, luna octombrie este luna preventiei cancerului la san. Din fericire, in prezent se fac foarte multe campanii de constientizare, de educare si de informare. Nu este o rusine sa mergem periodic la medic, sa facem analize, sa cerem informatii suplimentare. Printr-o vizita anuala la medic arati cat de mult te respecti pe tine. Vorbeste cu mama ta, cu sora, prietena sau colega si mergeti impreuna la un control de rutina.


Foarte multe organizatii s-au implicat in acest proiect de preventie si exista clinici private care ofera ecografii mamare gratuite, pe baza unei programari anterioare.

"Stop cancer" este campania initiata de Avon. Detalii gasitit aici

"Nu am făcut destul. Ajută-ne! Mergi la control!" este o campanie sprijinta de reteaua de clinici private Gral Medical. In luna octombrie clinica ofera ecografii gratuite. Mai multe detalii despre programari si reteaua de clinici unde poti merge gasesti aici.

De asemenea, clinica Donna din Bucuresti ofera in luna octombrie reduceri de 50% pentru ecografii mamare şi examinări clinice ale sanilor la clinica din capitala.

Stiati ca aproximativ 6000 de romance au fost diagnosticate cu cancer de san anul trecut si mai mult de 90% dintre paciente au aflat despre boala lor intr-o faza avansata? Ca sa schimbam acest procent trebuie sa aratam ca ne pasa, ca ne respectam, ca ii iubim pe cei dragi si sa mergem anual la controlul de rutina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu