21 mar. 2011

Atmosfera Irish pe Valea Prahovei

Weekendul trecut m-am recreat 2 zile la Sinaia, o statiune pe care o vizitez des si unde reusesc sa ma relaxez cel mai bine.

Cand merg la Sinaia, chiar si pentru 1 zi, e musai sa trec pe la restaurantul Irish House. Se afla in centru si e foarte usor de identificat, iar vara are o terasa imensa pe care cu greu treci cu vederea. Restaurantul este unul cu specific irlandez, adica irlandez de la meniu, bautura, muzica si pana la decorul interior. Ei promoveaza in principal faimoasa bere Guinness, iar zilele trecute au organizat chiar o petrecere cu ocazia Saint Patrick...so, real Irish spirit.

Indiferent de anotimp sau zi din saptamana, restaurantul este mereu full si au si de ce. Mancarea este gustoasa, mereu proaspata, meniul foarte variat, pe langa felurile de mancare Irish, poti sa gasesti si mancare romaneasca sau internationala.  Ospatarii sunt numerosi, asa ca nu stai sa astepti sa iti ia comanda si nici sa achiziti nota. Portiile sunt mari, te saturi garantat chiar si cu un singur fel. Preturile sunt ca la fel fata de restul restaurantelor din Sinaia, destul de  acceptabile ( de ex. o pizza mare este 19 Ron sau o portie, imensaaa, de paste 14 Ron).

Ce imi place foarte mult? Atmosfera… este foarte vesela, dar in acelasi timp relaxanta. Muzica este oldies, but goldies, pe alocuri cu ceva muzica romaneasca buna (exclus manele, muzica de club, sau alte pitziponcarii). Daca avet noroc puteti sa ascltati si muzica de la mama lor (adica Irish), care se potriveste perfect cu decorul.

Sunt foarte multe de zis despre acest loc frumos si primitor. Pentru cei care inca nu au trecut pe aici, va sfatuiesc ca atunci cand vizitati Sinaia sa mergeti la Irish House. Pentru cei care deja cunoasteti restaurantul va astept cu pareri, impresii, reclamatii :)

Un comentariu:

  1. Multumim de review

    Siteul IrishHouse.ro este momentan in recontructie dar va asteptam in cateva zile cu toate ofertele

    Echipa Web3DesignStudio si Irish House

    RăspundețiȘtergere